Nombre atenció al client 627340893 horari comercial de dilluns a divendres

 
també pot contactar mitjançant email shop@calzadosbernardo.es

Les comandes seran enviat amb un màxim de 24 hores en dies laborables sent el temps estimat de lliurament en 24 hores a la peninsula 3 a 5 dies a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla altres països de la Comunitat Economica Europea.

Les dades recollides i falicitados són els necessaris per a la correcta lliurament de la seva comanda.


Enviaments: opcions d'enviament, comproveu l'opció triada en cada pas.

1r És la que apareix per defecte en el seu carro de compra, agència MRW lliuraments en 24 hores peninsula aproximadament lliuraments de dilluns a viernes.El cost de l'enviament és de 6 € peninsula 7 € balears i canàries en total indistintament de la quantitat de parells que afegeixi al seu carret.

2n Recollida de la seva compra personalment a la nostra botiga al carrer Moron, 3 la Pobla de Cazalla (Sevilla) .Té un termini de 15 dies per recollir la seva compra i haurà de presentar dni justificant la seva identidad.Es gratiuto si recull la compra a la nostra botiga física .

Devolució mercaderia

 
Un cop reibido el producte té set dies per procedir a la seva devolució compten a partir de la recpción de la compra, Les devolucions de les comandes s'hauran de tramitar a través del Servei d'Atenció al Client telefònica (tel 627.340.893) en horari 9 a 13:00 hores de dilluns a dissabte o per email shop@calzadosbernardo.es .La mercaderia s'ha de lliurar al nostre transportista en perfecte estat, empaquetada en un embolcall tancat se li abonés l'import un cop revisat l'article retornat en cas de no estar en les mateixa condicions que quan se li envio tenir rascades evident mostres d'ús se li descomptarà l'import dels desperfecte en la mercaderia rebrà el seu import amb un màxim de tres dies laborables després de rebre la devolución.Se li reemborsarà l'import de l'article comprat les despeses d'enviament són al vostre càrrec.

CANVI DE ARTICLE

Per canvi del producte posar-se en contacte tlf 627340893 un cop resolt el canvi article enviarem l'agència de transport per procedir al canvi d'articulo recollirà alhora que li lliurés el producte desitjat sol trigar 24 hores a la península ha de tenir el producte embolicat disposat per a la seva recollida, té 7 € de despeses devolució consistent en recollida enviament i lliurament del nou article.


Per a la compra té opcions de pagament plataformes segures


 
1º paypal plataforma segura de pagament.


 
2n redsys plataforma segura de pagament per a tota classe de targetes de crèdit o dèbit del banc santander. "Targetes de qualsevol entitat".

3r Transferència bancària aquest opció triga una mica més a realitzar-se l'enviament.


Premeu una vegada sobre l'opció escollida esperi s'obri la finestra.