Nombre atenció a client 627340893 horari comercial de dilluns a divendres

també pot contactar mitjançant email shop@calzadosbernardo.es

Les comandes seran enviat a un màxim de 24 hores en dies laborables sent el temps estimat de lliurament entre 1 i 3 dies a la península 3 a 5 dies a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla altres països de la Comunitat Economica Europea.

Les dades recollides i falicitados són els necessaris per a la correcta lliurament de la seva comanda.

Enviaments: opcions d'enviament, comproveu l'opció triada en cada pas.

Devolució mercaderia

Un cop reibido el producte té trenta dies per procedir a la seva devolució compten a partir de la recepció de la compra.
Tenim un servei de canvi d'article, l'agència de transport es encaraga de recollida i lliurament article a cambiar.Tiene un cost de 7 €
Les devolucions i canvi de les comandes s'hauran de tramitar a través de el Servei d'Atenció a l'Client telefònica (tel 627.340.893) en horari 9 a 13:00 hores de dilluns a dissabte o per email shop@calzadosbernardo.es.
La mercaderia s'ha de lliurar al nostre transportista en perfecte estat, empaquetada en un embolcall tancat, se li retornarà el total de l'import de la compra en cas devolució un cop comprovat l'estat de l'article, és a dir se li abona l'import pagat pel, els , article i la despesa d'aquest enviament.
Les despeses d'enviament generades per la devolució corren del seu compte.
CANVI DE ARTICLE
Per canvi de el producte posar-se en contacte tlf 627340893 un cop resolt el canvi article enviarem l'agència de transport per procedir a l'canvi d'articulo recollirà alhora que li lliurés el producte desitjat sol trigar 24 hores a la península ha de tenir el producte embolicat disposat per a la seva recollida, té 7 € de despeses devolució consistent en recollida enviament i lliurament de el nou article.

La compra té les següents opcions de pagament plataformes segures

1º paypal plataforma segura de pago.Tambien pot pagar amb targeta bancària en aquesta opció.

2n redsys plataforma segura de pagament per a tota classe de targetes de crèdit o dèbit de el banc santander. "Targetes de qualsevol entitat".

4t Pagament per bizum.

3r Transferència bancària aquest opció triga una mica més a realitzar-se l'enviament.


Follow us on Facebook